„DEN DĚTÍ U PEJSKAŘŮ“

V pátek 10. června se konal v našem areálu kynologického klubu tradiční „ Den dětí u pejskařů“. Po pauze, která byla způsobena Covidem, byla účast dětí a rodičů opravdu velmi hojná. Počasí nám ze začátku moc nepřálo, ale nakonec se na nás usmálo a celé odpoledne bylo nádherně.

Občerstvení vystačilo pro všechny a všichni zúčastnění si snad našli během odpoledne aktivity nebo program, který je zajímal. Ať už to byla ukázka výcviku psů, vystoupení šermířů, ukázka zásahu hasičského sboru, prohlídka policejní techniky, skákací hrad pro děti, ukázka členů fotbalové přípravky nebo některá ze soutěžních disciplín, které byly pro děti připraveny.

Doufáme, že všichni odcházeli spokojeni a že v příštím roce oslavíme Den dětí stejně vydařeně, jako v letošním.

Na zdárném průběhu má zásluhu jak mnoho dobrovolných pomocníků, tak i naši štědří sponzoři, kterým touto cestou děkujeme. Mezi hlavní sponzory patří: Město Velká Bíteš, PBS Velká Bíteš, a.s., BDS, spol. s r.o., Kamenictví Šafránek, Building Shutter Systems s.r.o., obec Přibyslavice, ZV OS KOVO PBS Velká Bíteš, PBS Turbo s.r.o.,  RIGI stavební společnost, Restaurace Naše Bítešská, Uzenářství a lahůdky Sláma s.r.o. a další.

Více fotek naleznete ZDE